Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın’ın en büyük ilçelerinden Nazilli’de İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Karacasu İlçe Başkanı Aydın Güvendi, Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Ödemiş, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, İl Divan Üyeleri Yaşar Çelebi, Hasan Çetinbaş, Semra Yücel ve İl yöneticileri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı. İYİ Parti ailesinin yanı sıra mahalle muhtarları ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreni Nazilli siyasetinin yeni yönlendirici etkeninin İYİ Parti olduğunu gözler önüne serdi. Nazilli’de CHP, MHP ve AK Parti ilçe teşkilatlarının bayramlaşma törenlerinden daha kalabalık bir bayramlaşma töreni olması ise bunun en önemli kanıtı oldu.

İLÇE TEŞKİLATININ ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR


İYİ Parti de Başkan Durmuş Kural ve ekibinin, 31 Mart seçimlerinin ardından kırsal mahalle ziyaretleri ile ilçe siyasetinde dikkatleri üzerinde toplaması bayramlaşma töreni ile üst safhaya çıktı. Seçim kazandıktan sonra bir bir mahalleleri gezen İYİ Partili yöneticiler bu mahallelerde vatandaşlarla sohbet ederek, dertlerini de dinliyor. İYİ Parti heyeti, binlerce vatandaşın elini sıkarak, genel başkanları Meral Akşener ve Belediye Başkanları Kürşat Engin Özcan’ın selam ve sevgilerini iletiyor. Hem genel siyasetten hem de yerel siyasetten vatandaşların beklentilerini dinleyerek rapor hazırladığı öğrenilen İYİ Partili Durmuş Kural’ın, Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’a destek verdiği öğrenildi. Aydın siyasetinin buluştuğu bayramlaşma töreninde hem vatandaşların hem de partililerin büyük ilgi göstermesinin de ziyaretlerin ve çalışmaların sonucu olarak değerlendirildi.

PARTİYE ÜYE AKINI


Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in her fırsatta il ve ilçe başkanlarına iktidara yolculuk parolası diyerek talimatını verdiği çalışmaları uygulayarak başarıya ulaşan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, partisini iktidara taşımak için gecesini gündüzüne katıyor. Saat mevhumu gözetmeksizin çalışmalarına ara vermeyen Başkan Kural, sivil toplum kuruluşları, daire müdürlükleri ve mahalle muhtarları ile ilçe sakinlerinin cemiyetlerini tek tek ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Kural’ın başarılı çalışmaları ise kısa sürede partisinin binlerce üyeye ulaşmasını sağladı.