Kuyucak Çok Amaçlı Pazaryeri Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Emniyet Müdürü İbrahim Agah Demirel, Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Ümit Özkan Belediye Meclisi Üyeleri Ayşen Varol, Mehmet Çömden, Akif Tekin, Kuyucak AK Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, Ak Parti Kuyucak Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tırkaz, AK Parti Kuyucak Kadın Kolları Başkanı Nermin Gürkan, meslek odalarının temsilcileri, daire müdürleri ve muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN”


Kısa bir kutlama konuşması yapan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "Kurban, insanın Allah nezdinde ne kadar üstün olduğunu ifade eden bir ibadet türüdür. Bu vesileyle Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Allah nice bayramlar görmeyi nasip etsin. Her günümüzün bayram tadında olması temenni ediyoruz” dedi. İlçe protokolü daha sonra Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Horsunlu Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kuyucaklı Şehit Astsubay Bahri Uçuş'un ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

YAŞLI VE ENGELLİLER UNUTULMADI


Pamukören Rehabilitasyon Merkezi’nde protokol heyetini kurum görevlisi Hanım Arslan karşıladı. Rehabilitasyon merkezi sakinleri Başkan Ertürk ile fotoğraflar çekilerek, sohbet ettiler. Daha sonra Horsunlu Yaşlı Bakım Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkez’inde giden heyeti kurum müdürü Avni Baldır karşıladı. Burada kalan vatandaşları bayramını kutlayan ve bol bol sohbet eden heyet hatıra fotoğrafı ile sonlanan ziyaretin ardından şehit Astsubay Bahri Uçuş’un ailesinin evine giderek bayramlarını kutladı.