Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ev sahipliğindeki bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Zeki İnal, Baro Temsilcisi Sevgi Kulcu, Emniyet Amir Vekili Davut Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi, Eğitim Şube Müdürü Avni Akar, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, Sağlık Müdürü Hakan Soy, Milli Emlak Şefi Mehmet Gümüş, Kadastro Birim Yetkilisi Ali Cingöz, Nüfus Müdür Vekili İsmet Gökçe, PTT Müdürü Hüseyin Kilit, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen, Belediye Meclis üyesi Nail Kurt, Çamköy Muhtarı Servet Çoşan katıldı. Buradaki ikramların ardından kurumlara geçildi.

YOL KONTROLÜNDE BİR KİŞİ YAKALANDI


İlçe Jandarma Karakoluna giden Kaymakam Soley, burada personel ile bayramlaşıp, iyi görevler diledi. Ardından İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Kaymakam Ahmet Soley, personel ve hastalara iyi bayramlar temennisinde bulundu. Öte yandan yol kontrollerinde arama kararı bulunan bir kişinin yakalandığı bilgisi verildi. Bayramın ilk günü hava değişimi sebebiyle kaynaklanan grip, ateş gibi rahatsızlıklar ve kurban keserken yaşanan ufak çaplı yaralanmalardan oluşan 150 kişinin hastaneye giriş yaptığı öğrenildi. İkinci gün ise öğlene kadar 52 vakanın geldiği bilgisi verildi.

KAZI EKİBİNE ZİYARET


Emniyet Amirliği ve Geyre Karakoluna da giderek nöbette olan personelin bayramını kutlayan Soley, bütün kurumlara baklava ikramında bulundu. Afrodisias Antik Kentinde görevlerine bayramda da devam eden kazı ekibi de uğramayı ihmal etmeyen Soley, bir süre sohbet edip çalışmalar hakkında da bilgi aldı.