Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda, İYİ Parti Nazilli İlçe Örgütü Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı gerçekleştirdi. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural’ın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşmaya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Nazilli Belediye Başkanı İÝİ Partili Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Gamze Gül Çağlayan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

“İNSANÜSTÜ GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”


Bayramlaşmaya gelen partililerle aynı salonda olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Genel Başkan Yardımcımız sayın Berna Sukas, o kadar aday içinde en çok oyu alarak tekrar Genel Başkan Yardımcısı seçilmesi bir Aydınlı olarak bizleri çok mutlu etti. Ne kadar başarılı olduğunu bir kere daha kanıtladı. Seçileli 4 ay oldu. İyi gittiğimize inanıyorum. Tabi arada yaptığımız hatalarda olacak. Bunları el birliğiyle, yardımlarımızla tüm paydaşlarımızla çözerek en iyisini yapacağız. İnsanüstü bir gayretle çalışıyoruz” dedi.

“KAZANDIĞIMIZ BELEDİYELER BİZİM GÖZÜMÜZÜN BEBEĞİ”


Kurban Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti’nin siyasi hırsları olduğu için kurulmadığını ifade etti. Sukas, “Bizler bir avuç vatansever Türk genciyiz. Baktık ki ülke çok kötü yönetiliyor. Bu parti onun kuruldu. Ekonomik kriz herkesin belini büktü. Türk milleti yangının içinde. Ülke ekonomisi çok kötü olduğu için yaşlılarımızın kefen parası olarak adlandırılan Merkez Bankasının İhtiyaç Akçesi olarak adlandırılan bütçeyi ekonomiye aktarılmasını istedi Recep Tayyip Erdoğan. Kabul görmeyince Merkez Başkanı görevden alındı. Keyfe keder yönetiliyoruz. Bunlara dur demek için İYİ Parti kuruldu. Her gittiğimiz il ve ilçelerde çok iyi karşılanıyoruz. Kibirli değil, gururluyuz. İnşallah kazandığımız belediyeler bizim yönetim şeklimizin modelleri olacaklar. Kazandığımız belediyeler bizim gözümüzün bebeği” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Berna Sukas’ın Genel Başkan Yardımcılığı’nı tebrik ederek, partililerin kurban bayramlarını kutladılar.