Denizli'de düzenlenen İller arası Kick Boks Ligi Turnuvası'na Gökçe kardeşler aldıkları başarılı sonuçla yarışmaya damga vurdu. Gençler Kick Light Kategorisi'nde Eflal Gökçe 1'inciliğe ulaşırken, Minikler Point Fighting Kategorisi'nde ise Irmak Gökçe 3'üncülüğü, erkeklerde de Nebi Yardımcı 2'ncilği elde ederek Nazilli'nin gururu oldular. Doruk Spor Merkezi'nin sponsorluğunda Denizli'de düzenlenen Kick Boks Ligi turnuvasına, 14 ilden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı ve iki gün süren müsabakalar sonucunda Gençler Kick Light Kategorisi 50 kiloda Eflal Gökçe 1'inciliğe ulaşırken, Minikler Point Fighting Kategorisi 37 kiloda Irmak Gökçe 3'üncülüğü elde ederek ilçenin gururu oldu. Öte yandan erkeklerde, Nazillili Nebi Yardımcı da Minikler Point Fighting Kategorisi 37 kiloda 2’nciliği elde ederek büyük başarıya imza attı.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK GURURDUR”


Aydın ve Nazilli'yi temsil etmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Eflal ve Irmak Gökçe; "Başarımızdaki en büyük pay hocalarımıza aittir. Başarı kolay gelmiyor. Ekip olmaktan ve ekip olarak çalışmaktan geliyor. Biz, hocamız İsmet Yardımcı, bize Simpson Fitness Salonunu kullandıran Ahmet Ulaş ve ekip arkadaşlarımızla aile olduk. Haftanın 6 günü çalışıyoruz. Emek veriyoruz. Fedakarlık yapıyoruz. Emek vermeden başarı kendiliğinden gelmiyor. Biz üzerimizde emeği olan herkese özellikle ailemize de teşekkür ediyoruz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz güzel Nazilli'mizi temsil etmek bizim için büyük gururdur" dediler.
Öte yandan Gökçe kardeşler Eflal ve Irmak Gökçe, geçtiğimiz 15-16 Haziran tarihinde Denizli'de düzenlenen Kick Boks Ligi turnuvasında her ikisi de kendi kategorilerinde 1'inciliğe ulaşmıştı.