Kasapların kıyma mesaisi

Didim’de kurbanlıklarını kesen vatandaşlara, kıyma telaşına düştü. İlçedeki kasaplar ile marketlerin kasap reyonları, kıyma yaptırmak isteyenlerin akına uğradı.

Hüseyin Çalışkan
Hüseyin Çalışkan Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Mübarek Kurban Bayramı'nda, kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlar, etlerini kıymaya dönüştürmek için uzun kuyrukları oluşturdu. Didim’deki kasaplar ile marketlerin kasap reyonları kıyma yaptırmak isteyenlerin akınına uğrarken, sabahın erken saatlerinden itibaren kasapların kıyma yoğunluğu başladı. Didim’de 25 yıldan bu yana marketçilik yapan Mehmet Urgancı, her yıl kurban bayramına kıyma mesaisi yaptıklarını belirterek; “Kurban Bayramında kurbanının kesen bir çok vatandaşımız et’inin belli kısmını kıyma yaptırmak istiyor. Bizlerde kendilerine yardımcı oluyoruz. Kurban’da tüm kasaplar ve kasap reyonu olan işletmeler bu konuda bir yoğunluk yaşıyor. Bizlerde vatandaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

12 Ağustos 2019 Aydin/ Didim- Gündem

Muhabir Hüseyin Çalışkan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Aydin Markaları

Aydın Ses Gazetesi, Aydin ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

0 (256) 213 16 50
Reklam bilgi

Anket Sitemizi nasıl buldunuz?