Mübarek Kurban Bayramı'nda, kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlar, etlerini kıymaya dönüştürmek için uzun kuyrukları oluşturdu. Didim’deki kasaplar ile marketlerin kasap reyonları kıyma yaptırmak isteyenlerin akınına uğrarken, sabahın erken saatlerinden itibaren kasapların kıyma yoğunluğu başladı. Didim’de 25 yıldan bu yana marketçilik yapan Mehmet Urgancı, her yıl kurban bayramına kıyma mesaisi yaptıklarını belirterek; “Kurban Bayramında kurbanının kesen bir çok vatandaşımız et’inin belli kısmını kıyma yaptırmak istiyor. Bizlerde kendilerine yardımcı oluyoruz. Kurban’da tüm kasaplar ve kasap reyonu olan işletmeler bu konuda bir yoğunluk yaşıyor. Bizlerde vatandaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.