Nazilli’nin İsabeyli Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi eski Fesleğen Restoran yanında hizmet verecek olan OZ-VET Veteriner Kliniği gerçekleştirilen törenle açıldı. Kalabalık seçkin davetli grubunun katıldığı açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ozan ailesi ve davetliler katıldı.
Oz-Vet Veterinerlik Kliniğinde ameliyat, tedavi, pet kuaförlüğü, danışmanlık, kısırlaştırma ve koruyucu hekimlik gibi hizmetler Ömer Ozan’ın öncülüğünde toplamda iki hekim hizmet verecek.

“VETERİNERLİK KUTSAL BİR MESLEK”


2014 yılında mezun olduktan sonra iş hayatına İzmir Bergama’da Süt Kardeşler Çiftçiliğinde veteriner olarak merhaba dediğini ifade eden Veteriner Hekim Ömer Ozan, “Mesleğimizi ülke ekonomisine katkı verecek şekilde hem büyükbaş hayvancılık, hem de kedi köpek, küçükbaş da belli bir yerlere getirmek istiyorum. Veterinerlik kutsal bir meslek. Çünkü hayvanlar alemi apayrı bir dünya. Özellikle ülkemizin ekonomik şartlarının sıkıntılı olduğu bu günlerde her yıl yeni veterinerlik fakültesi açılmakta, bu da bilinçsiz olarak sayımızın aratmasına neden oluyor. Önemli olan fakülte sayısının artması değil, donanımlı mesleğe sahip çıkabilecek veteriner hekimlerin yetişmesidir” diye konuştu.