Nazilli’ye helikopterle gelen Vali Köşger ve beraberindekiler, Sümer Futbol Sahası’na iniş yaptı. Buradan araçlarla Nazilli’nin girişinde bulunan Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Birimi önüne geçen Köşger ve beraberindekiler, trafik denetimlerini yerinde incelerken, yetkililerden bilgi aldı. Polis ve Jandarma ekiplerinin birlikte yaptığı ve dronlada havadan desteklenen denetimlerde Vali Köşger’e Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çiftçisoy, Nazilli Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir eşlik etti.

TEDBİRLER ARTTIRILDI

Kurban Bayramı nedeniyle birlikte karayollarında tedbirler artırıldı. Aydın’dan helikopterle havalanan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve beraberindekiler, il genelindeki trafik denetimlerini inceledi. İlk olarak Kuşadası’na giden Vali Köşger, ardından Nazilli’ye gelerek denetlemelere katıldı. Sürücülerden kemer takmaları ve trafik kurallarına uymalarını isteyen Köşger, arabalarında bulunan çocuklarından da büyüklerini hata yapmamaları konusunda uyarmasını istedi. Ayrıca sürücülere bilgilendirici broşürler, şapka ve tişört hediye edildi.

KÖŞGER SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Aydın’da yaşayan bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak açılamalarına başlayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Bugün Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan ve Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çiftçisoy ile havadan helikopterle tüm Aydın’ı denetledik. İlimizde genel itibariyle akıcı olmak ile beraber Söke civarında az bir yoğunluk var. Nazilli’de de vatandaşlarımızın bayramı rahat ve güvenli geçirebilmeleri için ‘Kemeriniz ses getirsin’ kampanyasını anlattık. Ayrıca mevsim normallerinin üzerinde bir sıcak yaşıyoruz. Sıcaklar seyahat şartlarını zorladığı için bu anlamda da uyarıyoruz halkımızı. Hem Emniyet, hem de Jandarmamız Aydın’ın bütün güzergahlarında gerekli tedbirleri aldılar. Emniyetimiz 120 ekip, bin 200 personelle yol kontrolleri yapıyorlar. Jandarmamız da 456 unsur ve bin 400 civarında personelle denetimlerini sürdürüyor. İnşallah kazasız sorunsuz bir bayram diliyoruz. Trafik kurallarına uyalım, mutlu bir bayram geçirelim” ifadelerini kullandı.