CHP Nazilli İlçe Örgütü arife günü parti binasında partililerin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Serkan Sevim’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Yapsık Toros, Gençlik Kolları Başkanı H. Doğukan Kurnaz, yönetim kurulu ve partililer katıldı.

SEVİM’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Güzel bir günün arefesinde Milletvekili Süleyman Bülbül’ün katılımıyla hep birlikte mutlu olduklarını ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Bayramlar çok güzel günlerdir. Çocukluğumuzda 4 gözle beklerdik. O günleri özlemle yad ediyorum. Eski bayramlar diyoruz ya, aslında bayramlar eskimiyor, biz eskiyoruz. Çocuklarımıza bugünlerin değerini hissettirebilirsek, çocuklarımıza da bu duyguları miras bırakabiliriz. Bayramlar bir araya gelme günüdür. Birlik olma günüdür. Bayramlarda küslük olmaz. Biz bu bayramdan kongre sürecine giriyoruz. İnşallah bu süreçte hiçbir arkadaşımızın arasında küslük olmaz. Bayram duygusunu daha yoğun yaşayacağımız bir güzel Türkiye hayaliyle Kurban Bayramı’nızı kutluyorum” dedi.

“EMEK HARCAYAN VE ÇALIŞANIN YANINDAYIM”

Partililere daha güzel bir bina sözü vererek konuşmasına başlayan Aydın CHP Milletvekili Süleymen Bülbül, “Başkanımız Serkan Sevim’le çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amaç güzel kalıcı şeyler bırakmak. Biz bu toprağın insanıyız. Ölünce de mezarımız burada olacak. Güzel şeylerle anılmak istiyoruz. Herkes çalışacak. Belediye seçimlerinde yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Nazilli İlçe Örgütü’nü kutluyorum. Başkan ve arkadaşları rüştünü ispat etmiştir. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz. Siz emek verdiniz, İYİ Parti’yle birlikte Nazilli Belediyesini aldınız. Bu birlik beraberliğin kongre sürecinde de devam etmesini istiyorum. Emek harcayan ve çalışanın her zaman yanındayım. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nı kutlar, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Milletvekili Bülbül, Başkan Sevim, yönetim kurulu üyeleri ve partililer bayramlaştı. Törende herkese şeker ikram edildi.