AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Didim’de partililerle bir araya geldi. Yavuz’u İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, belediye meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri karşıladı. Yavuz, Didim ziyaretleri kapsamında Didim Devlet Hastanesi, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Didim Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti.

Devlet Hastanesi ziyaretinde Başhekim Dr. Veysel Kılıç ve hastane yönetimiyle bir araya gelen AK Parti’li Yavuz, ardından Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rütbe alan Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu’na makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti’li Yavuz ve beraberindekiler daha sonra Didim’e yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Çıplak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yavuz, resmi ziyaretinin ardından İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelip gündemi değerlendirdi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Aydın’a yapılması planlanan jeotermal alanlara ilgili algı yaratılmaya çalışıldığını kaydederek, bilimsel çalışmaların önemine değindi. Didim’e yapılacak OSB için de ÇED raporunun beklendiğini belirten Yavuz, raporun sonucunun önemli olduğunu, buna göre de hareket edilebileceğini dile getirdi.