Soğuktan korunmak amacıyla kullanılan halılar, yarattığı ambiyansla da evinizin dekorasyonuna yön verir. Fonksiyonları, kapladığı alanlar ve dekorasyona katkıları nedeniyle, kullanacağınız halıları seçmek eviniz adına önemli bir karardır. Siz de Vivense'nin hepsi birbirinden şık tasarımlara sahip halı modelleri ile evinizin havasını kolayca yenileyebilirsiniz.

Zevkinize ve İhtiyacınıza Uygun Halı Modelleri

Vivense model ve çeşitlilik açısından sınır tanımayan geniş ürün yelpazesi ile sizin hayalinizdeki halıya kavuşmanıza yardımcı olur. Farklı halı modelleri arasından bir seçim yaparken, tercih ettiğiniz halı birçok açıdan kullanacağınız mekana uygun olmalıdır. Odanın özelliklerine, diğer eşyalara ve sizin veya ailenizin zevklerine uyan bir halıyı Vivense'deki farklı desen ve renklerden oluşan halı seçenekleri arasından kolayca bulabilirsiniz. Dekorasyonunuzda kullanacağınız halı ile mekana rahatlık ve sadelik veya gösteriş katarak o ortamı kişiselleştirebilirsiniz. Eğer kabarık ve yumuşak modellerden hoşlanıyorsanız, post halıların dokusunun keyfini çıkartabilirsiniz. Vivense'deki post halılar, nefes alabilen yapıya sahiptir. Ayrıca dokumasındaki kumaş sayesinde tiftik haline gelmez. Bu halılar özellikle kış aylarında bastığınızda verdiği sıcaklıkla sizi oldukça mutlu eder. Evinize ve yaşam tarzınıza en uygun halıları tercih ederek odalarınızın zemininde hayalinizdeki görünümü yakalamanız vivense ile çok kolay! Eğer renkli bir kişiliğe sahipseniz ve cıvıl cıvıl bir dekorasyon hoşunuza gidiyorsa, seçiminizi hayvan veya çiçek figürlü halılar arasından yapmaya ne dersiniz? Amacınız daha nötr bir alan oluşturmak ise,3 daha sade renk tonlarına sahip bir halı modeli tercih edebilirsiniz.
Vivense'nin çocuk odasına özel tasarlanan halı modelleriyle çocuğunuzun yaşam alanını daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz. Ponpon detaylı bir halı, çocuksu ve eğlenceli bir ruhun yansıması olur. Antialerjik olan bu halılar, çocuk odalarında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Birbirinden canlı gözüken, rengarenk tasarımlara sahip Vivense çocuk halısı modelleri arasından Karnaval Kıtalar Eğitici Çocuk Halısı gibi eğitici modeller de çocuğunuzun ilgisini çeker.

Halılara Yönelik Dekorasyon Önerileri

Alacağınız halıya karar verirken halıyı hangi alana yerleştireceğinize de dikkat etmeniz gerekir. Oturma odanızda kullanacağınız bir halının sahip olduğu renk ve model ile mutfağınızda yer alacak halının renk ve modeli, odaların karakteristik özelliklerine uyum sağlayacak şekilde farklı olabilir. Ayrıca renk tercihinde bulunurken evinizin odalarına giren güneş ışığına da dikkat etmeniz gerekir. Güneş ışığının az girdiği odalarda sıcak tonlara sahip halı modelleri kullanmanız, odanızda daha sıcak bir atmosfer oluşturmanıza yardımcı olur.  Eğer küçük yaşta çocuklarınız varsa veya evcil hayvan besliyorsanız halı tercihinizde bu duruma da dikkat etmelisiniz. Açık renkli halılar kullanmak, kedi ya da köpeğinizin tüylerini çok belli edebilir veya kısa sürede çok kirli gözükerek sizi rahatsız edebilir. Ancak yine de açık renk tonlarına hakim bir halı modelinden vazgeçmek istemezseniz, yoğun desenlerin hakim olduğu halıları tercih edebilirsiniz. Halı seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da halınızın ölçüleri ve boyudur. Yerleştireceğiniz mekan içerisinde halınızı nasıl konumlandıracağınız, en az halınızın tarzı ve modeli kadar önem taşır. Bu nedenle kullanacağınız odanın ölçülerine uygun bir halı modeli seçmeniz gerekir. Ayrıca eğer odanızın küçük olduğunu düşünüyorsanız halınızın tüm çevresinde 45 veya 50 santimetre boşluk bırakarak veya odanın orta kısmına küçük bir halı yerleştirerek genişlik algısı yaratabilirsiniz. Vivense'nin oldukça rahat ve şık olan halı modelleri kullanım açısından da kolaylık sağlar. Evinizde sürekli olarak kullanacağınız halınızın leke tutmaması ve kolay bir şekilde temizlenebilmesi, yaşamınızı kolaylaştırır. Seçeceğiniz halı modelinin dayanıklılığını da ön planda tutmanız gerekir. Vivense, özel dokuma yöntemleri ve kullanılan ip kalitesiyle size uzun yıllar boyunca kullanım imkanı tanır. Böylelikle kısa sürede halınızı değiştirmenize gerek kalmaz.
Her Bütçeye Uygun Modeller Vivense'de! Vivense'nin birbirinden şık halı modelleri arasından seçim yaparken her bütçeye uygun halı fiyatları arasından kendi bütçenize göre rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Beğendiğiniz halı modelinin bütçenizin üzerinde olması durumda ise Vivense'nin düzenli olarak gerçekleştirdiği dönemsel kampanyaları takip edebilirsiniz. Kampanyalar sayesinde ciddi indirim fırsatlarından yararlanarak aklınızdaki halı modeline, ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Vivense'nin sunmuş olduğu güvenilir online alışveriş hizmetiyle, oturduğunuz yerden evinizi yeni baştan dekore edebilirsiniz. Hem bütçenize hem de beğeninize en uygun halı modellerini internet üzerinden değil de canlı olarak görüp karar vermek isterseniz de Vivense'nin web sitesinde bulunan `sana en yakın showroomu bul" butonuna tıklayarak, bulunduğunuz yere en yakın Vivense mağazasına kolay bir şekilde ulaşabilir, birbirinden şık ve estetik halı modellerini keşfedebilirsiniz. Evinizi dekore ederken uzman görüşünden yararlanmak isterseniz veya seçeceğiniz halı modeli ile ilgili kafanızda sorular varsa, kararınızı Vivense Mobilya'nun uzman iç mimar ekibiyle vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vivense.com üzerinden kolayca alabileceğiniz randevu ile profesyonel iç mimarlarımızla buluşabilir ve ideal dekorasyon fikirleri ve halı seçimleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu sayede evinizde oluşturduğunuz konsepte ve halıyı koyacağınız odaya en uygun modeli daha rahat tespit edersiniz. Evinizin havasını değiştirecek, birbirinden tarz sahibi halı modelleri ve çok daha fazlası için siz de hemen Vivense.com veya Vivense mağazalarına gelin!