Kocagör Camii’nde hafızlık eğitimini tamamlayan 19 öğrenciye Vali Köşger sürpriz yaptı. Kocagür Mahallesini ziyaret eden Vali Köşger, başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Törene Vali Köşger’in yanı sıra İl Müftüsü Ercan Aksu, Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı ile vatandaşlar katıldı.
Vali Köşger’e teşekkür eden muhtar Akrancı, “Aydın Valimizden Allah razı olsun. Bizi her türlü imkana kavuşturdu. Bayram öncesi çocuklarımızı da sevindirdi. Mahallem adına Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

"KOCAGÜR’ÜN TOPLUMDAKİ STATÜSÜNÜ İYİ HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Kocagür’ün gelişmesine önem verdiklerini belirten Vali Köşger, “Hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın arkalarında duran ailelerini de tebrik ediyorum. Bayram öncesinde Kuran-ı Kerim’e geçen yavrularımıza bir bayram sevinci yaşatmak istedik. Kocagür’ü çok önemsiyoruz. Bu mahallemize bir halı saha yaptık. Yollarının düzeltilmesiyle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Burada yaşayan gençlerin meslek sahibi olabilmeleri ve toplumdaki statülerinin daha iyi hale gelebilmesi için elimizden gelen gayreti sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Köşger, “Kur’an’a geçen çocuklarımızı bisikletle ödüllendirdik. Seneye Kocagür’de ne kadar öğrenci Kur'an kursuna devam ederse onların hepsine de bisiklet vereceğiz” diyerek çocuklara bir müjde daha verdi.

MAHALLEDE BİSİKLETLERİYLE TUR ATTILAR

Konuşmaların ardından Vali Köşger, çocuklara bisikletlerini teslim etti. Bayram öncesi hediye edilen bisikletlerle çifte bayram yaşayan çocuklar, pedala basarak mahallelerinde tur attı. Vali Köşger’e teşekkür eden Turgut Öge, “Kur'an kursumuz iki ay sürdü. Hiç devamsızlık yapmadan kursu bitirdim. Ödülümüz bisiklet oldu. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.