Yerli oyuncuların yanı sıra Hollywood yıldızlarının da yer aldığı filmin yapımcılığını George Edde ve Bahattin Öztürk, yönetmenliğini Ömer Sarıkaya üstleniyor. Filmin Kuşadası’ndaki çekimlerinde, kamuda görev yapmış emekli bürokratlar da rol alıyor.

BASIN MENSUPLARI DA ROL ALACAK


Aydın eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’ın İçişleri Bakanı rolünü canlandıracağı filmde, Tibet Özer Belediye Başkan Yardımcısı, eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkan Müsteşar, KEGEV Başkanı Şefik Sözer MİT Müsteşarı, eski İlçe Emniyet Müdürü Tahir Bayraktaş Emniyet Genel Müdürü, eski İlçe Jandarma Komutanı Umut Bütün Jandarma Genel Komutanı, Emekli Albay Faik Akkuş Sahil Güvenlik Komutanı olarak rol alıyor. AKUT Kuşadası Başkan Yardımcısı Vahap Demirtaş ve AKE Başkanı Osman Özçam'ın da rol aldığı filmde Tülin Tınaş, İbrahim Durak, İbrahim Kurt, diğer rolleri üstleniyor. Ayrıca Aydın’da görev yapan basın mensupları da basın toplantısı bölümünün çekiminde rol alacak.

İLÇE TANITIMINA KATKI


KUAKMER, Kese Dağı, Kervansaray ve belediye hizmet binasında yapılacak çekimlerle Kuşadası'nın tanıtımına katkı sağlanacak. Mustafa Ayhan, çekimlerin zevkli ve güzel geçtiğini belirtirken, film için hiç kimsenin herhangi bir ücret almadığını aktardı. Tek amaçlarının ülkemizi ve Kuşadası'nı güzellikleriyle tanıtmaya katkıda bulunmak olduğunu belirten Ayhan, film ile mülteci sorununa dikkat çekerek dünyaya mülteciler konusunda bir mesaj vermek istediklerini dile getirdi.

SES GETİREN FİLMLERE İMZA ATMIŞTI


Filmin yönetmenliğini yapan Ömer Sarıkaya, daha önce büyük ses getiren, uluslararası film festivallerinde gösterilen İslamofobi, Sessiz Melek, Sessiz Çığlık gibi filmlere de imza atmıştı. Filmin galasının Eylül ayı içinde Bodrum ve Kuşadası’nda yapılması planlanıyor.