Aydın’ın Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) temsilcilerinden Yıldızspor’un yönetimi, futbolculara ve basın mensuplarına mangal partisi düzenledi. Efeler ilçesi Kızılcaköy Mahallesi’ndeki Keyif Bahçesi’nde düzenlenen mangal partisinde Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, önemli açıklamalarda bulundu.

“TRANSFERİ KAPATTIK”


Transfer sezonu içerisinde 14 oyuncuyu kadroya kattıklarını belirten Başkan Özcan, “Yeni sezon için 14 transfer yaptık. 5 tane altyapımızdan oyuncu aldık. 5 tane de geçen sezondan oyuncularımızla yeniden anlaştık. Transferlerimizin hepsini izleyerek tanıyarak aldık. Hepsi şampiyon takımlardan gelen oyuncular. İyi oyuncular olduğunu biliyoruz. İyi futbolcu olmalarının yanı sıra hepsi çok karakterli oyuncular. Bölgesel Amatör Ligi’nin nasıl bir lig olduğunu Yıldızspor olarak biz bilmiyoruz. Ama iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Kesinlikle hedefimiz üst sıralara oynamak. Sezon sonunda şampiyonluk mu gelir yoksa ne olur onu bilemiyoruz. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ 60 PANO SATMAK”


Aydın halkından destek isteyen Başkan Özcan, “Aydın halkı geçen senelerde bize çok destek oldu. Süper Amatör’de oynadığımız tüm maçları ortalama bin 500, 2 bin kişiye oynadık. Bu sezon da Aydın halkına çok güzel bir futbol seyrettireceğimize inanıyoruz. Teknik direktörümüze, yardımcılarına ve futbolculara sonsuz güveniyoruz. Biz yönetim olarak her zaman arkalarındayız. Biz büyük bir aileyiz” diye konuştu.
Adnan Menderes Stadyumu’ndaki reklam panoları satışı hakkında bilgiler veren Özcan, “Bilindiği üzere biz herhangi bir belediye takımı veya kamu kuruluşu takımı değiliz. Biz Adnan Menderes Stadı içindeki reklam panolarını satarak şu an kulübe kazanç elde ediyoruz. En büyük kazancımız o. Şu ana kadar da gittiğimiz tüm yerlerde bizi olumlu karşıladılar. Ama az ama çok destekte bulundular. Yaklaşık 20 tane reklam panosu sattık. Hedefimiz 60 tane reklam panosu satmak. Aydın halkından destek bekliyoruz. Biz de bunun karşılığında onlara güzel bir futbol seyrettireceğiz” şeklinde konuştu.