Vatandaşlar artık Ege Et'te kesimi gerçekleştirilen Aydınlı üreticilerin ürettiği etlerden yapılan sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma gibi çeşitli et ürünlerine ulaşabilecek. Ürünlerin üretimleri ise İkbal tesislerinde yapılacak.

‘KALİTE BAŞARIYI GETİRİYOR’

Kaliteli üretim yapmanın başarıyı da beraberinde getirdiğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Bu yola çıkarken hedefimiz Ege Et'i bir Türkiye markası yapmaktı. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımları bu vizyonla yaptık. Bugün Ege Et'i Türkiye markası yapmak için önemli adımlardan birisini daha atıyoruz. Sektörün en köklü firmalarından olan ve adını da Atatürk'ün koyduğu İkbal ile ortak üretimlerimiz raflardaki yerini almaya başlıyor. Her iki firmaya da, Aydın'ımıza ve Aydınlı üreticilerimize de hayırlı olsun. Üretimimizin kalitesini daima koruyarak Ege Et'i büyütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"GÜZEL HABERLER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Aydın dışına açılmanın ilk adımını attıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "Başka illerden vatandaşlarımız da kendi illerinde Ege Et kalitesini görmek istediklerini söylüyordu. Şimdi artık Aydın dışına açılmanın ilk adımlarından birisini atıyoruz. Yakın zamanda tüketicilerimize başka güzel haberler vermeye devam edeceğiz" dedi.