Yavuz'a ziyaretinde, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. Ziyarette, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ile Mustafa İberya Arıkan da hazır bulundu.

"DESTEK OLACAKLARINA İNANIYORUM"


Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tuncel, "CHP ile AK Parti birlikte el ele, omuz omuza olunca bu işleri yapabilecek noktaya geliniyor. Benim şahsi düşüncem tüm siyasi partilerimizin hizmet için birlik ve beraberlik içinde olmalarını gönülden diliyorum ve hizmetlerin de bu şekilde olmasını temenni ediyorum. Milletvekilimizi bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay makamında ziyaret ettik ve kendilerine Söke hakkında bilgiler aktardık. Söke için yapılacak olanlar hakkında bizlere destek olacaklarına inanıyorum. Kendisi Aydın milletvekili olmasına rağmen Sökeli olması bizler için çok önemli. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Söke ile ilgili olarak yapılacak olan her türlü hizmetlerde destek olacaklarına inanıyorum" dedi.

"NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ"


AK Parti'li Yavuz ise, "Başkanımız Ankara’ya gelerek bana da ziyarette bulunmuşlardı. Kendileri ile geçmiş dönemde Anavatan Partisi'nde beraber çalışmıştık. Siyasi anlamda çalışmalarımız o yıllara denk gelmektedir. Önemli olan koltuk sahibi insanlarımızın hizmet içinde olmaları gerekmektedir. Başkanımız da hizmet için bu koltukta hizmetlerine devam etmektedirler. Biz de elimizden geldiğince hizmet anlamında Aydın milletvekili olarak Söke için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Önümüze gelecek olan projeler ile birlikte biz her türlü yardımlara hazırız. Her ne kadar Sökeli olsak da Aydın için yapılacak her tür projeye yardımcı oluruz. Seçimler bittikten sonra seçilen kişiler rozetleri çıkarıp ya Türk bayrağını takıyor, ya da belediyenin rozetini takıyorlar. Ondan sonra da o bölge için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyorlar. Bu bağlamda hem başkanımız, hem de bizler milletvekilleri olarak hizmet etmeye çaba gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.