Aydın eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’ın İçişleri Bakanı rolünü canlandıracağı filmde, Aydın’da görev yapan basın mensupları da rol alacak.

ADA TANITILACAK


Aylan Bebek filminin çekimleri yarın Kuşadası ilçesinde start alacak. Filmin çekimleri KUAKMER, Kervansaray, Kuşadası Belediyesi’nde gerçekleşecek. Yapımcılığını George Edde ve Bahattin Öztürk, yönetmenliğini Ömer Sarıkaya’nın yaptığı filmde eski Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Tibet Özer, Ömer Faruk Türkkan, Kenan Turan, Tahir Bayraktaş, Umut Bütün, Faik Akkuş, İbrahim Durak, Tülin Tınaş, İbrahim Kurt, Tunç Tuncer ve Osman Özçam rol alıyor.

BASIN MENSUPLARI ROL ALACAK 


Filmin 8 Ağustos’ta yapılacak belediye çekimlerinde İçişleri Bakanı olarak filmde rol alan Mustafa Ayhan’ın basın toplantısı sahnesinde Aydın’da görev yapan basın mensupları da rol alacak. Eski Vali Yardımcısı Ayhan, basın mensuplarına filmin çekimine katkı sağlamaları çağrısında bulunarak, “Sonunda çekimlere başlıyoruz. Bu film için hiç kimse herhangi bir şey almıyor. Tek amacımız ülkemizi ve Ada’mızı güzellikleriyle tanıtmaya katkıda bulunmak" dedi.
Ayhan, tüm basın mensuplarının 8 Ağustos belediye çekimlerinde basın toplantısı sahnesinde rol alacağını ve bakan rolündeki kendisine soru soracağını sözlerine ekledi.