Akbük mahallesinde oldukça kalabalık ziyaretçisi olan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, misafirleri ile tek tek ilgilenerek, mahalle sakinlerinin sorunlarını, beklentilerini dinledi. Sorunlara yanıtlar vererek, beklentilerinin en kısa zamanda imkanların el verdiği oranda çözüme kavuşturulacağını belirtti. Akbüklüler, belediye başkanının haftada bir gün mesaisinin bir kısmını Akbüklülere ayırmasından duydukları memnuniyeti belirterek kendisine teşekkür ettiler.

FİDANLAR CAMİ YÖNETİMİNE TESLİM EDİLDİ

Belediye hizmet binasında halkı dinledikten sonra Akbük Yavuz Selim Cami yönetimi ve cami hocasının zeytin fidanı talebine karşılık belediye başkan yardımcısı Yusuf Deveci’nin öncülüğünde tedarik edilen zeytin fidanları Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan yardımcısı Yusuf Deveci ve Zeynel Şener tarafından cami yönetimine teslim edildi. Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci zeytin fidanlarının 6 metre ara ile dikilmesini ve henüz fidan dikim mevsimi olmadığından fidanların kurumaması açısından sık sık sulanmasını önerdi.

CEMEVİNE GELİR GETİRECEK

Daha sonra Akbük’te yapımı devam eden Cem evi yönetimini ziyaret eden Başkan Atabay ve beraberindeki heyeti, Cem evi Yaptırma ve Yürütme Dernek Başkanı Haydar Kocaoğlu karşıladı. Belediye başkanı ve yardımcılarının derneklerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten yönetim kurulu başkanı misafirlerine gözleme, ayran ve çay ikramında bulundu. Cem evi yönetimine de zeytin fidanlarını teslim eden Başkan Atabay ve heyet, zeytin fidanlarının meyve vermeye başlaması ile Cem evine bir gelir kaynağı sağlayacağını belirterek hayırlı olması dileğinde bulunarak ayrıldılar.