Antrenör Adalet Duman, Yardımcı Antrenör Rahmi Öztunç ve Kaleci Antrenörü Hulusi Kozan'ın gözetiminde Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı'nda yapılan antrenmana, toplam 33 futbolcu katıldı. 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanında oyuncuları ve antrenör heyetini, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Akın Kıvrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Aytekin, Suat Eken, Süleyman Yavuz, Özgür Destici ve Mehmet Güler ziyaret etti. Başkan Kaya, bir araya geldiği antrenörler ve oyunculara baklava ikram ederek, başarılar diledi.

"BAŞARILI OLACAĞIZ"

İncirliova'nın evlatları ile başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Kaya, "Takımımıza 2019-2020 sezonu hayırlı ve uğurlu olsun. Geçmiş sezonlarda takımımızda yeterince İncirliova'dan oyuncunun olmaması bizi rahatsız etti. Bundan dolayı kulüp yöneticilerimizle öz değerlerimize dönme kararı aldık. Aldığımız kararın ardından, kendi evlatlarımızla güzel bir takım oluşturduk. Bu takımımızla başarılı olacağımıza da yürekten inanıyoruz" dedi.

HEDEF İLK İKİ

Ağırlıklı olarak İncirliova'nın çocuklarından oluşturdukları takıma, dışarıdan yapacakları birkaç oyuncu takviyesi ile lige katılacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Kıvrak da, "Hedefimiz ilk ikiye girmek. Bu konuda hocamızdan, futbolcularımızdan söz aldık" diye konuştu. Kıvrak, İncirliova Belediyespor’a sponsor olan Kömürcüoğlu Grup’a da teşekkür etti.

SAMİMİYET VURGUSU

Takımın başına "alay olmaya değil, olay olmaya geldiğinin" altını çizen Antrenör Duman da, "Benim olduğum yerde her zaman başarı olur. Elbette başarıyı ben tek başıma elde edecek değilim. Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ve kulüp yöneticilerimiz bize destek olacak. Biz de futbolcu kardeşlerimize hocaları gibi değil, abileri gibi davranacağız. Samimi hava oluştuğunda başarıya ulaşacağız" şeklinde konuştu.