Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Kızılay Aydın Şubesi'ni ziyaret etti. Şube 2. Başkanı Cengiz Altıntaş ve Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol'un karşıladığı Posacı, Kızılay'a bir kurban bağışında bulundu.

HEDEF 400 KURBAN

Bağışı kabul eden Altıntaş, Kızılay'ın Türkiye ve 52 ülkede kurban kesimi yapacağını belirterek, "Türkiye olarak dünyadaki Müslümanlara 'biz de sizin yanınızdayız' demek için kurban kesimi yapacağız. Ülkemizde keseceğimiz kurbanların çoğunu kavurma haline getireceğiz ve konserve içinde yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Bu anlamda Sayın Vekilim, sizlerin destekleri bizim için oldukça önemli. Aydın halkından da destek bekliyoruz. Bu yıl Efeler’de 400 kurban hedefine ulaşmak istiyoruz" dedi. Kurban kesimini noter huzurunda, dini kurallara uygun şekilde ve video çekimi esnasında yaptıklarını dile getiren Altıntaş, çektikleri videoyu da kurban bağışını yapan vatandaşa gönderdiklerini söyledi.

“BAĞIŞ İÇİN DOĞRU ADRES”

Türkiye’nin Türk ve Müslüman coğrafyasının ümidi, ışığı ve lokomotifi olduğunu ifade eden Milletvekili Posacı da, "Bence kurban bağışında Türk Kızılayı da doğru adrestir. Bütün hayırseverlerin Kızılay’a gönül rahatlığıyla bağışta bulunabileceklerini düşünüyorum. Bu yüzden ben de Kızılay’a kurban bağışına geldim. Allah kurbanımızı kabul etsin" diye konuştu.