Aydın Enerya Müdürü Osman Ersöz’ü ziyaret eden milletvekili Rıza Posacı’ya AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Ersöz’den Efeler ilçesinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Posacı, daha sonra Doğu Gazi Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

HAVA KİRLİLİĞİ AZALACAK

Efeler’de doğalgaz olmayan üç mahallenin de doğalgaz ile tanışacağını belirten Posacı, “Orta Mahallede doğalgaz altyapı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Gelecek yıl Cuma ve Zafer mahallelerinde de çalışmalar başlayacak. Üç mahallemizle birlikte kent merkezinde doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak. Önümüzdeki dönemde Umurlu Mahallesi ile Kuşadası’nda yaşayan vatandaşların da doğalgazla buluşturulması hedefleniyor. Temiz enerji kaynaklarının kullanılmasına önem veriyoruz. Doğalgaz ile ilimizdeki hava kirliliği azalacak” dedi.

“EFELER HALKINA HAYIRLI OLSUN”

Doğalgaz çalışmalarının kentsel dönüşümün yapıldığı mahallelerde sürdüğünü belirten AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, “Doğalgaz olmayan üç mahallemiz kalmıştı. Orta Mahallede çalışmalar sürüyor. Cuma ve Zafer mahallelerinde de kısa sürede çalışmalar başlayacak. Efeler halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.