Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) akreditasyon sürecine dahil olan Didim Ticaret Odası, 2019-2023 yılları arasını kapsayacak stratejik planının hazırlanmasıyla ilgili olarak oda binasında bir çalıştay düzenlendi. Çalıştaya Didim Belediye Başkan vekili Sevinç Karataş, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, ADÜ Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Oda meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri katıldı.

"İLÇENİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK"


Çalıştayda konuşan Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, odanın hazırlamak istediği stratejik planın sadece odayı değil, bulunduğu ilçeyi ve toplumu da ilgilendirdiğini belirtti. Erbaş; “Bu planla sadece odanın çalışmaları ve geleceği değil ilçenin ekonomik gelişimi, altyapısı, yatırımları gibi bir çok konuda planlar önerilecek ve fikirler ele alınacak. Bunları da sizlerle ve toplumla paylaşılacak" dedi.

"GELECEĞE YÖN VEREN ÇALIŞMALAR"


TSE'den emekli ve aynı zamanda Toplam Kalite Uzmanı olan Tevfik Bıyıklı ise hazırlanacak planla ilgili oda yönetimi ile oda meclisinde destek aldıklarını belirterek, hazırlanan planın sadece odayı değil tüm ilçeyi yani toplumu ilgilendirdiğini belirtti. Stratejik planlarla ilgili geleceğe de yön verildiğinin altını çizen Bıyıklı, bu tür çalışmaların önemine değindi.
Çalıştay karşılıklı öneri ve fikirlerle sona erdi.
İMZA : HÜSEYİN ÇALIŞKAN