Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pınarbaşı Mahallesi 1400 ve 1421 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, ekiplerden detaylı bilgi aldı.

“GENİŞ BİR ALANDA EKİPLERİMİZ ÇALIŞIYOR”

Yaklaşık 3 bin metrekare alanda çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Özcan; “Altyapı çalışmaları tamamlanan 1421 sokakta 187 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikteki alanda bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarımızı başlattık. 1400 sokakta 122 metre uzunluktaki alanda da hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. 1404 ve 1406 sokakta da bordür çalışmalarımız sürüyor. Pınarbaşı Mahallemizde geniş bir alanda ekip arkadaşlarımız çalışıyor. Başlattığımız işleri en iyi şekilde ve en kısa sürede tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine açmak için verimli bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

“BİZLERE DEĞER VERİLDİĞİNİ HİSSETTİK

Çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri; “Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sayesinde özellikle kış aylarında büyük sorun yaşadığımız yollarımız yenileniyor. Pınarbaşı Nazilli’nin en eski mahallelerinden biri. Başkanımız bizlere değer veriyor. Artık bize değer verildiğini hissediyoruz” ifadelerini kullandı.