İncirliova’da hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Kaya yürüyüş ve bisiklet yolu, rekreasyon alanı, yöresel ürünler satış ofisi, otopark, İkizdere seyir tepesi ve yarı olimpik yüzme havuzu projeleriyle ilçeye vizyon kazandıracaklarını ifade etti. İncirliova Belediyesi’nin borç batağında aldıklarını ve göreve geldikten sonra 2 milyon lira ödeme yaptıklarını dile getiren Kaya, “İncirliova Belediyesi’nden esnafın alacağı vardı. Göreve geldiğimizden bugüne kadar sıkıntılı bir dönem geçirdik. Borçlarımız nedeniyle 2 milyon liralık ödeme gerçekleştirdik. İncirliova’ya hizmet etmeye geldik. Tüm sıkıntıların üstesinden gelerek proje dönemini başlatacağız” dedi.

VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İncirliova halkına seçim döneminde 11 proje vaadinde bulunduğunu ve görev süresinin sonuna kadar bu projeleri gerçekleştireceğini belirten Kaya, “İncirliova için çok güzel projelerimiz var. İkizdere köprüsünden Yalkıdere’ye kadar yürüyüş yolu yapacağız. İncirliova’ya rekreasyon alanı kazandıracağız. Burada piknik alanlarının yanında boğa ve deve güreşleri yapılacak. Aydın il merkezinden ilçemize bisiklet yolu yapılacak. İncirliova’nın ürünlerinin satışı için yerel ürün satış ofisini faaliyete geçireceğiz. İlçemizdeki 5-6 kokoreççiyi aynı yerde toplayacağız. Kırsal mahallelerde hobi bahçeleri kuracağız. Atatürk Meydan Parkı Projesi kapsamında iki kat bodrumda 192 araç kapasiteli otopark yapacağız. İkizdere’ye seyir tepesi oluşturacağız. Kültür Park 3. Etap projesini de hayata geçireceğiz. Ayrıca yarı olimpik bir yüzme havuzunu da inşa etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRLE UYUMLU ÇALIŞACAĞIZ

Kaya projelere Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin de destek vereceğinin altını çizerek, “Projelerimizin en büyük destekçisi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olacak. Büyükşehir Belediyesi’yle eşgüdüm ve uyum içinde vaat edilen projeleri gerçekleştireceğiz. 5 yılın sonunda tamamlanmış olacak projelerle İncirliova, Aydın’ın en prestijli ilçelerinden biri haline gelecek” ifadelerini kullandı.