Palamutçuk’ta yaşayan Geyre Ortaokulu öğrencisi Çilem Özel, bir yandan ailesinin sahip olduğu hayvanlarla ilgilenip bir yandan tarlada ailesine yardımcı oldu. İlkokulu birleştirilmiş sınıfta okuyan 3 yıl boyunca 7 kilometrelik yolu taşımalı eğitimle gidip gelen Çilem Özel “Tarladan, Türkiye Birinciliğine” başlığı ile haberle konu olup başarısı ile tüm Türkiye’de Karacasu’nun adını duyurup herkesin takdirini kazandı. Özel Koç Lisesinin de dikkatini çekip bu okul tarafından teklif alan ve kaydını bu okula tam burslu olarak yaptıran Çilem Özel’i İYİ Parti Karacasu teşkilatı ailesine yardımcı olduğu tarlada ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi, Belediye Meclis Üyesi emekli eğitimci ve idareci Nail Kurt, parti yöneticileri Prof. Dr. Ali Küpelioğlu ve Ali Çolak, tarlada ziyaret ettikleri başarılı öğrenciyi tebrik edip bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Tarlada bağdaş kurup Çilem Özel ve ailesiyle sohbet eden partililer bu başarı ile tüm Karacasulular gibi gururlandıklarını ifade ettiler. Parti Başkanı Aydın Güvendi, “LGS sınavında tam puan alıp ilçemizi gururlandıran Çilem kızımız, başarı öyküsü ile diğer birincilerin arasından da sıyrıldı. Bu gerçekten önemli bir başarı. Kendisine bundan sonraki eğitim hayatından başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt ise, “Karacasu İYİ Parti Teşkilatı olarak LGS sınavında tam puan alarak Türkiye Birincisi olan kızımız Çilem Özel’i işyerinde bulup tebrik ettik. Ailesine, eğitim döneminin her aşamasında emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerine takdirlerimizi sunuyoruz. Kendisi gibi büyük bir mücadele sarf eden babasını da ayrıca tebrik ediyoruz. Lise ve Yüksek Öğretim ile seçeceği meslek alanında da başarılarının devamını diliyoruz. Allah yolunu açık etsin. Belki de bir Aziz Sencar da Palamutcuk’tan çıkar” ifadelerini kullandı.