Bir otelde yapılan, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, ile 7'den 70'e yaklaşık 500 kişilik taraftar grubunun katıldığı etkinlikte meşalelerle Fenerbahçe marşları okunup, tezahürat yapan taraftarlar, Dünya Fenerbahçeliler Gününü coşkuyla kutladı.

Geceye katılamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un mesajı sinevizyonla görüntülü olarak salondakilere dinlettirildi. Başkan Koç, Kuşadalı taraftarlara kulüplerine sahip çıktıkları için teşekkür etti. Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer’de yaptığı konuşmada, taraftarlar olarak takımları için kenetlendiklerini söyledi.

Katılanlar Fenerbahçe marşları söyleyip tezahüratlar yaparak eğlendi. Afrikalılardan oluşan animasyon grubunun yaptığı şovlar ve şarkıcı Aslızen'in söylediği şarkılarla süren gecede Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer'de takımının tarihi ve geçmişi ile ilgili konuşma yaptı, katılan herkese teşekkür etti. Genç taraftarlar dernek baskanı Özer’e bir atkı hediye ederek, genç taraftarlar olarak her zaman takımlarının yanında olduklarını söyledi. Kulübün kuruluş yıldönümü için hazırlanan pastayı ise dernek yöneticileri ile taraftarlar birlikte kesti.