Karacasu’da bulunan Doğa Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Başkan Zeki İnal ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen, Belediye Meclis üyeleri Memduh İlgili, Uğur Çoban, Fatih Akkın, Mehmet Osan, Nilgün Koruk ve geçmiş yılların aksine tüm mahalle muhtarları eksiksiz katıldı. Yemek öncesi muhtarlara hitap eden Başkan İnal, “Kıymetli uç beylerimiz, Karacasu’nun değerli muhtarları. Davetimi kırmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Hepimiz bir seçimle göreve başladık. Artık cicim aylarımız bitti, hizmet aylarımız başlıyor” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Son dönemde çok sayıda afet yaşandığını belirten İnal, “Belediye olarak, araçlarımızla, gereçlerimizle yetişmeye çalıştık. İmkan olduğu kadar araçlarımızı gece demedik, gündüz demedik, mahallelerimize gönderdik. Hemen hemen her köyün arazi yolları tamamlandı. Yapılmayanları yapmaya, mıcırlamaya devam edeceğiz. İnşallah Karacasu’yu ve köylerimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Halkımıza, milletimize daha iyi hizmet götüreceğimize inanıyorum. Herkes mahallesinde başarılı oldu mu, tüm Karacasu başarılı olmuş olur. Sizlerle beraber güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Anlayış içerisinde güzel işlere imza atacağız” dedi.

“HER İŞTEN SİZLERİN HABERİ OLACAK”

İnal sözlerini, “Geçen 3 ayda sizlerle iyi bir uyum yakaladık. Hiçbir zaman telefonunuzu açmamazlık yapmadık. Bundan sonra da böyle devam edecek. Sizin her sözünüzü önemsedik. Ufak tefek ihtiyaçlar deyip geçiştirme yapmadık. Her zaman bu böyle sürecek. Önümüzdeki günlerde daha güzel işler yapacağız. Hazırlanan projeler var. Yakın zamanda faaliyete geçecek projeler var. Her zaman bir aradayız. Ayrıca her ay toplantılarımız devam edecek. Ama bu akşam yemekli bir toplantıda bir araya gelelim istedik. Yapılan her işten sizlerin haberi olacak. Sizlerden ricamız, köylerde en ufak bir şey olursa haberimiz olsun, biz elimizden geldiğince tüm sorunları çözeceğiz” şeklinde tamamladı. Hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından kısa bir süre sohbet devam ederken daha sonra etkinlik sona erdi.