Karacasu'nun Yaylalı mahallesi Sanayi Çarşısı 34. sokakta vatandaşların ifadesine göre 10 yıldan beri rögarların yetersiz gelmesi sebebiyle yaşanan sıkıntı yine tekrarlandı. Her yağmurda evini su basan Mutlu Yaylapınar isimli vatandaş evini su basmaması için sokağı toprak yığarak önlem almaya çalıştı. Yaylapınar, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin bu soruna çözüm bulması için talebini dile getirirken "belediyenin parası yoksa ben vereyim" diyerek isyanını dile getirdi. Suların eve gitmesini önlemek icin Karacasu Belediyesine ait kepçe sokağa toprak yığarken Yaylapınar ile birlikte 5 hane su altında kalmaktan kurtuldu.

BAŞKAN GELSİN GÖRSÜN

Mutlu Yaylapınar, "Burası yapılsın. Büyükşehir Belediye Başkanı gelsin görsün, ben kendisiyle konuşacağım. Parası yoksa ben vereceğim. Büz yok diyorlar. Ne büzmüş ne zamandan beri alınamadı. Bu kez yağmur başlamadan önlem aldık. Böyle olmaz. Kaçıncı söyleyişim. Bu rögar en küçük yağmurda tıkanıyor ve su girmiyor buraya. Daha çok yağmur yağsa bu bariyer de çare olmaz. En hızlı şekilde çözüm istiyoruz" şeklinde konuştu. Mahalle sakinlerinden Saim Şavk da "Kanal yapılması gerekiyor. Altı üstü 20 torba çimento, iki traktör kayır gidecek. Bu kadar zor olmamalı" dedi.

O SOKAK GÖLE DÖNDÜ

Öte yandan Sanayi girişi otogar karşısında bulunan sokak da adeta göle döndü. Vatandaşlar dükkanları su basacak, yıllardan beri sorun çözülmedi" diyerek tepkilerini dile getirdiler.