CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Gülşah Çağlar, yönetimi ile birlikte İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı ziyaret etti. Ziyarette CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Ertunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler hazır bulundu.

"HAYIRLI OLSUN"

Çağlar ve yönetimi, kendilerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Kaya'ya çiçek verdi. Çiçeği kabul eden Kaya, "Gülşah Çağlar hanım, benim sevdiğim bir kardeşim. İlçe başkanlığım dönemimde kendisi ile iyi çalışmalar yapmıştık. Bundan sonra da kendisi ve yönetimi ile beraber çalışmaya devam edeceğiz. Belediyemizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi onlara da her zaman açıktır. Hepsinin yanındayım, talepleri olduğunda da yerine getirmeye çalışacağım. Çağlar kardeşime ve yönetimine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Kendilerini kabul ettiği için Kaya'ya teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağlar da, "Aytekin başkanımızı çok seviyoruz. Beraber de güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyoruz. Her şey çok güzel olacak" diye konuştu.