Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) üyelerinin darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığı'na yaptıkları saldırıda özel harekat polisi Faruk Demir şehit düşmüştü. AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, ismi Söke'de bir liseye verilen şehit Faruk Demir'in ailesini ziyaret etti. Yavuz, kendisini evinde kabul eden aileye Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Hediyeleri kabul eden aile, Yavuz'a ziyareti için teşekkür etti.

"HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ"

Ziyaretin ardından, açıklamalarda bulunan milletvekili Yavuz, Türk milletinin FETÖ'nün ülkeyi işgal girişimine destansı bir mücadele ile geçit vermediğini belirterek, "Bir milletin yeniden ayağa kalkışı olan 15 Temmuz mücadelemizde şehitlerimize ve gazilerimize sonsuza dek şükran borçluyuz. Ne yapsak ta asla haklarını ödeyemeyiz" dedi.

"İSMİNİN YAŞATILDIĞI OKULU GÖRMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ"

Şehit Faruk Demir’in ailesini ziyaret ettiklerini ifade eden Yavuz, "Ziyarette kahraman şehidimizin ismini, Söke’de o hainlerden alınan bir okulda yaşattığımızı belirttik. Şehidimizin ailesini Allah nasip ederse, Söke’mizde misafir ederek aziz şehidimizin isminin yaşatıldığı Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni görmelerini sağlayacağız" diye konuştu.