31 Mart yerel seçimlerinde Nazilli’de büyük bir değişim yaşanmasına neden olan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ilçe yönetimi, 24 Haziran 2018 genel seçimleri öncesi ve sonrası hem de 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi ve sonrasında olduğu gibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ZİYARETE İLÇE YÖNETİMİ VE PARTİLİLER KATILDI

İYİ Parti Nazilli İlçe Yönetimi, yerel seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi'ne gerçekleştirdi. Başkan Durmuş Kural başkanlığındaki İYİ Parti heyeti, partinin kurulduğu ilk günkü enerji ve heyecanla çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Başkan Kural eşliğinde gerçekleştirilen ziyarete, İYİ Parti Nazilli İlçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili de eşlik etmesi dikkat çekti.

GAZİLERİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Türk Milleti’nin şanlı tarihi, ülkenin durumu ve asker yapılı bir millet olmasından dolayı resmi kayıtlarda mesleği illa asker olmaya gerek olmadan kadını erkeği, genci yaşlısı herkesin bu kutsal vazife için hazır olduğunu belirten Durmuş Kural, gazilerin ülke için önemini vurguladı. Kural; “Bu vazifeyi kutsal olarak gören bir milletin, şehitliği hedef, gaziliği şeref olarak görmektedir” dedi.

KURAL VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Muharip Gaziler Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, ilçe başkanı ve ekibine başarılar dileyerek, “Hatırlanmak çok güzel bir duygu. Verilen sözlerin tutulması da çok önemli. İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı ve Muharip Gaziler Derneği üyeleri, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.