Mali sıkıntılarla boğuşan Sökespor ve Karpuzlu’nun son gün 18 Temmuz’a kadar başvuru yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.
Aydınspor taraftarları, başvuru süresinin dolmasına 2 gün kala Karpuzluspor’un alınıp Aydınspor FK yapılması çağrısında bulundu. Sosyal medyadan açıklama yapan taraftarlar, “18 Temmuz Federasyona BLA Ligi katılma son günü. Şu an Yıldızspor hariç başvuru yapan kulüp yok. Karpuzluspor ve Sökespor başvuru yapamadı. Karpuzluspor’u alıp Aydınspor Fk yapılması ve 0 borçla bütün şehri bu çatı altında toplayarak aynı 1990’lardaki gibi bütün partililerin ve belediyenin desteği altında çok büyük bir güç olarak geri dönmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

AYDINSPOR BU ŞEHRİN EN BÜYÜK SEVDASIDIR

Son iki gün kaldığına dikkat çeken taraftarlar, “Bunun haricinde eğer böyle bir oluşum şehrin büyükleri tarafından sağlanamıyor, efsane Aydınsporumuzun öncelikle borcu açıklanmalı ve efsanemizi tekrar diriltmek için ve şampiyon yapmak için güçlü bir kadronun ve güçlü bir yönetimin kurulması gerekmektedir. Hepimizin bunun için mücadele etmesi ve beraberliğin yakalanması gerekmektedir.Süreç istesek de istemesek de böyle devam etmektedir. BAL’da mücadele etme hakları bulunan fakat maddi ve yönetimsel eksiklik nedeni ile lige katılamayan bu takımlarımızın yarışmacı hakları efsanemize verilse amatör yerine BAL Liginde mücadele edecek olup amaca ulaşmada yol daha da kısalacaktır. Fakat şu anki gelişmeler ve her koyunun kendi bacağından asılma düşüncesinde olması şehrin bütün dinamiklerini birleştirme yerine ayrıştırmaktadır. Biz her zaman söyledik söylemeye de devam edeceğiz. Aydınspor ismi haricinde hiçbir isim siyah beyaz forma haricindeki hiçbir forma bu şehri heyecanlandıramaz. Aydınspor ismine düşmanlık yapan bu isme destek yerine köstek olanlar bu şehre düşmanlık yapmış olurlar. Aydınspor bu şehrin en büyük sivil toplum gücüdür. Aydınspor bu şehrin en büyük sevdasıdır. Mazisi ile bu şehri bu ülkede sevdiren değeridir. Lütfen bu değere hepimiz sahip çıkalım. Aydınspora sahip çıkmak bu şehre sahip çıkmaktır” diyerek çağrıda bulundu.