Her ay örnek şoförünü seçerek altınla ödüllendiren Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin 46’ncı ödülü sahibini buldu. Muğla Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra baba mesleği olan şoförlüğü tercih eden ve 7 yıldır şoför olarak direksiyon sallayan 35 yaşındaki Mehmet Tulumbacı, ayın şoförü ödülüne layık görüldü.

ÖDÜLÜNÜ ALDI

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan kooperatifin sosyal tesislerinde düzenlenen törenle Tulumbacı ödülünü Forum Aydın Alışveriş Merkezi Müdürü Ali Kabakcı’dan aldı. Kabakçı, ayın şoförü olan Tulumbacı’yı tebrik ederek başarısının devamını diledi.

BABADAN ŞOFÖR

Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, ‘Ayın Şoförü’ ödülünün 46’ncısını verdiklerini belirterek, “Söz koşunu ödül şoförlerin motivasyonuna katkı sunuyor. Şoförlerimiz yolcu için değil topluma örnek olmak için birbirleriyle yarışıyor. Şoförlerimizden Mehmet Tulumbacı kardeşimiz üniversite mezunu bir arkadaşımız. Babadan şoför. 7 yıldır aramızda. Yolcularımıza karşı olan nazik davranışlarından dolayı bu ayki şoförümüzü Mehmet Tulumbacı olarak belirledik. Kendisine inşallah uzun yıllar, kazasız belasız bu mesleği icra etmek nasip olur” dedi. Baba mesleğin sürdürmekten mutluluk duyduğunu belirten Tulumbacı ise kendisine ödüle layık görenlere teşekkür etti.