Karacasu'nun merkezinde hizmet veren ve özellikle yaz aylarında Kahvederesindeki serin havayı şehir merkezinde yaşama imkanı sunan Uçurum Cafe Aile Çay Bahçesi, manzarası ve doğal güzellikleriyle ilçedeki kendine has mekanlar arasında yer alıyor. Kral ağaç, çınar, dut, salkım söğüt, akasya, kahve ağacı, zakkum gibi ağaçlar ve güllerin içerisinde 100 metre yüksekliğindeki 500 yıllık çınar ağaçlarını ve yaylayı izleme şansı sunan Uçurum Cafe, bülbüllerin sunduğu doğal konserlerle de tanınıyor. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sıcak-soğuk meşrubatları ve daha bir çok çeşidi ile hizmet verecek Uçurum Cafe, yenilenen kadrosu ile de hızlı bir başlangıç yaptı.

PROTOKOL VE İLÇE SAKİNLERİNİ BULUŞTURDU


Mekanı önceki işletmeciden devralan Tarık Güden açılış kapsamında kahvaltı ve lokma hayır etkinliği düzenledi. Açılış etkinliğinde işletme sahibi Tarık Güden ve ailesi misafirleri karşılarken açılışa Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, Emniyet Amiri Davut Özkan, İlçe Jandarma Komutanlığı temsilcileri, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Belediye Meclis Üyesi Memduh İlgili, Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz, Halk Bankası Karacasu Şubesi Müdürü Hüseyin Akıncıoğlu, Cabi Muhtarı Tayfun Karaoğlan, Yaylalı Muhtarı Coşkun Uzkuç, Karacasu Şehitleri Ortaokulu Müdürü Berrin Yılmaz, ilçe esnafları ve genç yaşlı çok sayıda ilçe sakini katıldı.

KAHVALTI, TOST, DONDURMA, KAR HELVASI


Karacasu’da uzun yıllar esnaflık yapan Ramazan Güden’in oğlu olan ve 10 yaşından bu yana hizmet sektörünün içerisinde bulunan 36 yaşındaki Tarık Güden, ailesi ve tecrübeli güçlü kadrosu ile birlikte, temiz ve hızlı bir şekilde müşterilerine hizmet vereceklerini dile getirdi. Ürün yelpazesinden bahseden Güden, “Çay, kahve, sıcak-soğuk meşrubat, kar helvası, dondurma, kahvaltı, serpme kahvaltı, tost, bazlama, gözleme ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Yayla manzarası, doğası, havası ve serinliği ile mekanımız ilçenin en güzel ve özel mekanı. Açılışımıza katılanlar gayet memnun kaldı. Kendilerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bundan böyle de hız kesmeden en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam edecek” dedi. Güden, ayrıca oldukça geniş olan mekanda doğum günü, nişan, kına gecesi, kadın günleri, işletme, dernek ve vakıfların toplantıları gibi özel günlere de ev sahipliği yapacaklarını söyledi.