Aydın'ın Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Atatürk Bulvarı Koca Cami’nin alt tarafında işadamı Tevfik Kocabey ve oğlu Oğulcan Kocabay'ın işletmeciliğini yaptığı Chef Börek Cafe farklı lezzetleri ve damak tatlarıyla törenle hizmete girdi. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yanı sıra Nazilli Belediyesi Meclis Başkan Vekili Soner Yelkovan, Nazilli Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Altıntaş Mahalle Muhtarı Şükrü Ustaoğlu, Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüdai Tosun, ailesi, dostları ve çok sayıda davetli katıldı. Börek salonunun kalitesi ve ürünlerin lezzeti davetlilerden tam not aldı. Başkan Kürşat Engin Özcan’ın konuşmasının ardından yapılan açılış duasıyla açılış gerçekleşti. Ardından salonu gezen Başkan Özcan, Börek Salonu ve satılan ürünler hakkında Tevfik ve Oğulcan Kocabay’dan bilgi aldı.

“MEMLEKETE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Her yeni şeyin yeni bir başlangıç olduğunu ifade Özcan, “İş yerini açan Tevfik Kocabay Nazilli’mize önderlik yapan şahıslardan bir tanesi. Bölgemize, ilçemize çok çok katkıları olmuştur. Bu günde burada güzel bir iş yeri açtığına eminim. İçeride birbirinden farklı lezzetler tadacağımızdan hiç şüphem yok. Kendilerine Nazilli’miz adına çok çok teşekkür ediyorum. Memleketime sunacakları katkıların devamını dileriz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“7 ÇEŞİT BÖREK BULUNUYOR”

Nazilli’mize İstanbul menşeili Chef Böreğin getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Oğulcan Kocabay, “İşyerimiz aslen Adana Böreği. Fakat işyerimizde 7 çeşit börek bulunuyor. Ürünlerimiz arasında peynirli, kıymalı, pastırmalı ve ıspanaklı böreğimizin yanında Boşnak Böreği, Boşnak Mantımız ve soğuk tatlılarımız bulunuyor. Bunların yanında nezih bir kafe açtık. Böreklerini yerken dinlenebilecekler. Açılışımızı onurlandıran Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve herkese teşekkür ederiz. Herkesi Chef Börek Cafe’mize bekleriz” ifadelerini kullandı.