Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit ve yönetim kurulu üyeleri, koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş'ı makamında ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş ilçesinde yürüttüğü yerel projeler hakkında başkan ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

ZİYARETTEN FARKLI BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÇIKTI


Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit kendilerinin de sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu ve bu kapsamda Köşk’te de bir çalışma yapabileceklerini belirtti. Bunun üzerine, bakım ve onarım ihtiyacı bulunan kırsal kesimdeki birleştirilmiş sınıflı okulların bakım ve onarımının yapılması kararlaştırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş ve Aydın Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu; Köşk Kızılcayer ve Köşk Uzundere Mahallelerinde bulunan okulların bakım ve onarımını yaptırmak için ilgili okullarda incelemelerde bulundular.

ONARIMLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA KADAR TAMAMLANACAK


Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim öğretim ortamlarının iyileştirilmesinde katkıda bulunulacak olunmasının Beşiktaşlılar Derneği olarak kendilerinde ayrı bir milli-manevi haz oluşturduğunu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Köşk Kızılcayer ve Uzundere Mahallelerindeki bu iki okulun tespit edilen ihtiyaçlarının 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlamadan tamamlayacaklarını belirtti.