1989 yılında Kayseri’de kurulan ve bugün 600 çalışanıyla, 60 bin metrekarelik kapalı alanda ‘Kanepe, Çekyat, Koltuk Takımı, Oturma Grubu, Yatak, Baza, Başlık ve Ev Tekstili ve Modüler Mobilya’ üretim entegre tesisi haline gelen 'Ergül Mobilya'nın 83. mağazası, Didim’de faaliyet gösteren Çınar Şirketler Grubu bünyesinde hizmete açıldı.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Yeni Mahalle Şehir Rıdvan Çakır Caddesi No:4/A adresindeki açılışa Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Ergül Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şenozan, Çınar Şirketler Grubu ortakları Yunus Emre Kaya ve Burak Odabaşı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"DİDİM'İN EN GÜZEL MAĞAZASI"

Didim’de 83'üncü şubenin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Ergül Mobilya yönetim kurulu üyesi Erdoğan Şenozan; "Ergül Mobilyanın sahibi, yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda Ergül Mobilya bir aile şirketidir. 40 yıllık bir geçmişi olan bir şirket. 3 büyüğümüzün kurduğu bu şirket, bugün aile içinde 12 yöneticisi var. Gün itibari ile 60 bin metre kareye ulaşmış kapalı alana sahip hem mobilya hem sünger üretim tesisi vardır. Ülkenin dört bir tarafında şirketimiz vardır. Bugün 83. mağazamızı açıyoruz. Didim’de ilçenin en güzel mağazasını açmanın gururunu yaşıyoruz. Bu bizim için memnuniyet verici; tabii ki Çınar ailesi ile tanışmak bizim için bir şeref oldu. Bu bölgeye katkılarından dolayı Arçelik ve Ergül A.Ş ile birlikte olmalarından dolayı Çınar ailesine teşekkür ederim" dedi.

"TÜRKİYE'DE İLK 5'TE OLACAĞIZ"

Firmalarının ürünleriyle ilgili de bilgiler aktaran Şenozan; "Şirketimiz hem panel mobilya ürünü, hem de döşeme ürünü grubu yapmakta, hem de yatak baza ürünü üzerine hizmet vermektedir. 500’ü aşkın çalışanı sadece üretimde vardır. Sünger ve diğer üretimi haricinde ve Ergül Mobilya'nın en büyük hedefi 3 yıl içinde ülkede bilinen en güçlü ilk 5 markanın içinde bulunmaktır. Mobilya sektörü aslında deniz derya bir sektördür ama içerisinde bulunduğumuz yıllarda markalaşmaya giden bir sektördür. Markaya talebin arttığı bir sektördür. Marka hizmet kalite anlayış demektir. Ergül'ün en büyük özelliği çok iyi hizmet veriyor ve diyor ki ben mobilyanın moda takipçisiyim ve mobilyayı koleksiyon adına herkesten bir adım ötede üretirim ve Türkiye’de bir koleksiyon anlayışım var diyor" ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Çınar Şirketler Grubu ortakları Yunus Emre Kaya ve Burak Odabaşı da, Didim’de mobilya sektöründe yeni bir markayı Didim’e getirmekten mutlu olduklarını ifade ederek, katlım sağlayan herkese teşekkür ettiler.
Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ise Çınar şirketler grubunun ilçedeki ikinci faaliyet alanını hizmete koyduğunu hatırlatarak, hayırlı işler temennisinde bulundu. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da bu tür açılışların, ilçe istihdamı için önemli olduğunu belirterek, “Bu iş adamlarımızın kendileri çok daha büyük yatırımlar yapmalarını bekliyoruz. Yolu gençlere açıyorlar, mağazamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Çınar grubunun ve Ergül Mobilya'nın ilçeye hayırlar getirmesini dileyen Didim Kaymakamı Mehmet Türköz; "Didim her alanda canlı ve faaliyet gösteriyor. Didim’e bu mekanı hayırlı olsun, ilk önce kendileri sonra ilçemiz ardından ülkemiz kazanacak. Kendilerini biraz daha fabrikasyon tarzı işlerde de görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelası kesilerek, mağaza içerisinde davetlilere ikramlarda bulunuldu.