Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. ve 3. Lig kura çekilişi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 15.00’te gerçekleştirildi. Kura çekiminde Nazilli Belediyespor’un oynayacağı grup belli oldu. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekiminde Nazilli Belediyespor’lu yöneticiler Baskın Aksoy ve Ahmet Özyiğit hazır bulundu.

GRUPTAKİ DİĞER TAKIMLAR

Nazilli Belediyespor kuraya B torbasından katılırken, torbada Karşıyakaspor ve Tire 1922 yer aldı. Çekilen kuralar sonucunda Siyah İnciler 3. Grup'ta kendine yer buldu. Naz Naz'ın bulunduğu grupta ayrıca Somaspor, Nevşehir Belediyespor, Muğlaspor, Osmaniyespor, Batman Petrolspor, Diyarbekirspor, Malatya Yeşilyurt, Pazarspor, Kelkit Belediye Hürriyetspor, Yozgaspor 1959 FK, Altındağ Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Gölcükspor, Bayrampaşaspor, Karacabey Belediyespor, Modafenspor ile Halide Edip Adıvar Spor mücadele edecek.

BAL'DAN ÇIKANLAR VE 2. LİG'DEN DÜŞENLER

Kura sonucunda Nazilli Belediyespor'un grubunda Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) çıkan ve 2. Lig'den düşen toplam 7 takım bulunuyor. BAL’dan çıkanlar, Yozgatspor 1959 FK, Kelkit Belediyespor, Somaspor, Modafenspor ve Malatya Yeşilyurt Belediye olurken, 2. Lig'den düşen takımlar ise Bayrampaşaspor ve Darıca Gençler Birliği olarak göze çarpıyor.