Nazilli’de uzun yıllar berberlik yapan, mesleğe 3 yıl aradan sonra tekrar merhaba diyen Fahrettin Çemrek, yepyeni bir berber salonu açtı. Yeni Mahalle’de Bilgi Dağıtım Kırtasiye’nin altında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın katılımıyla yapılan açılışa Nazilli Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız, yönetim kurulu üyeleri, Çemrek ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dua edilmesinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ve beraberindekiler alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti. Ardından Fahrettin Çemrek, Özcan ve beraberindekilere iş yeri hakkında bilgiler verdi.

“ÖZÜME DÖNMEK İÇİN, MESLEĞİME GERİ DÖNDÜM”

Mesleğine geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Fahrettin Çemrek, “12 yaşında çırak olarak bundan 22 yıl önce berberlik mesleğine başladım. Bir süre ara verdiğim mesleğime, özüme geri dönmek için geri döndüm. Temiz, titiz, kaliteli malzeme kullanarak en iyi hizmeti vereceğim. Mesleğimi en iyi şekilde icra edeceğim. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran Başkanımız Özcan’a, oda başkanımız Akyıldız'a ve sevenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

“YENİ BİR İŞ YERİ, YENİ UMUTLAR DEMEKTİR”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise, “Her yeni bir iş yeri, yeni umutlar demektir. İstihdam demektir. İnşallah işleri iyi olur. Yıllarca vatandaşımıza hizmet eder. Allah bol kazançlar versin, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.