Aydın Amatör Süper Lig'de bu sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen İncirliova Belediyespor, Antrenör Adalet Duman ile anlaştıktan sonra, olağanüstü kongresini yaparak yeni başkanını da seçti.
İncirliova Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın da katıldığı seçimde yeni başkan Akın Kıvrak, ikinci başkan ise Suat Eken oldu.

"HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİMİZE İNANIYORUM"


Toplantıya katılan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya , "Yeni Başkanımız ile ligdeki hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. İncirliovalı yetenekli evlatlarımızla var gücümüzle çalışarak ilçemizin adını spor alanında da duyurmaya devam edip, çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.


YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU

Ligdeki mevcudiyeti koruyarak hareket edeceklerini kaydeden İncirliova Belediyespor Kulübü'nün yeni Başkanı Akın Kıvrak, “Özümüze dönüp kendi evlatlarımız ile mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Akın Kıvrak başkanlığında oluşturulan yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu: "Suat Eken, Mehmet Güler, Mustafa Aytekin, Özgür Destici, Durmuş Ali Demir, İlhan Ayverdi, Süleyman Yavuz, Turgay Özyar."