Efeler ilçesinde öğrenci servisinde şoför olarak çalışan Cevdet Özer’e 6 ay önce rahatsızlığından dolayı gittiği hastanede akut lösemi teşhisi koyuldu. İzmir’de tedavisine başlanan evli ve iki çocuk babası Cevdet Özer, kardeşinden kendisine nakledilen ilikle hayata tutundu ancak kemoterapi sırasında saçları döküldü. Aydın’da çeşitli meslek gruplarında çalışan Süreyya İnalöz, Oktay Özçiçekçi, Tamer Kutay, Erdal Kocabıyık, Selman Keman ve Zafer İnce, hastanede tedavi gören 40 yıllık arkadaşları Özer’i ziyaret etmeden önce kendisine moral vermek ve lösemiye karşı farkındalık yaratmak amacıyla saçlarını kazıttı. Aydınlı kafadarlar, arkadaşlarına gösterdikleri bu davranışla gönülleri fethetti.

MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Çocukluktan beri birlikte olduğu 6 arkadaşını tedavi gördüğü İzmir’deki özel hastanede karşısında saçlarını kazıtmış olarak kel gören lösemi hastası Cevdet Özer, sürpriz ziyaret karşısında duygulandı. Aynı zamanda büyük bir mutluluk yaşayan Özer, zor günlerinde yanında olan arkadaşlarıyla odanın diğer tarafındaki camın arkasından telefonla görüştü. Mutluluk gözyaşı döken Özer, arkadaşlarına verdikleri moral desteği için teşekkür etti.

40 YILLIK DOSTLUK

Lösemi olan arkadaşlarını en zor günlerinde yalnız bırakmayan ve 40 yıllık dostluklarının kıymetini sergiledikleri örnek davranışla ortaya koyan Aydınlı 6 kafadar arkadaş, tedavisi süren arkadaşlarının bir an önce iyileşerek aralarına dönmesini istediklerini dile getirdi.