Kuşadası Teşkilat binasının açılışı için ilçeye gelen Aydın, Erkan Yücel Sahnesinde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
Toplantıda Aydın teşkilatlarından özellikle üye kayıtlarının artırılmasını istedi. Toplantının bir seçim çalışması olduğunu belirten Aydın, teşkilatlardan vatandaşlarla ikili diyaloglarında pozitif olmalarını talep etti. İkili ilişkilerin seçim çalışmasına yansıyacağını hatırlatan Aydın, üye yapılmasının veritabanının güçlenmesine katkı sağlayacağını dile getirdi.

"ZİNDE TEŞKİLATLAR OLUŞTURULACAK"


Koray Aydın, Kasım ayı içerisinde il divan toplantılarının başlayacağını, her ilden sorumlu bir başkan olacağını, teşkilatta gündem konularının konuşularak sahaya hakim olunması gerektiğini söyledi. Altyapısı hazırlanmış, mücadeleci, zinde teşkilatlar oluşturulacağını anlatan Aydın, seçimin oy verenlerle kazanılmayacağını ifade ederek oy vermeyenleri kazanmanın yollarını aramak gerektiğini vurguladı. Koray Aydın ayrıca Aydın ilinde ittifak ortağı CHP ile meclis üyesi seçilen 11 kişinin partiye tekrar dönmesi için çalışmalar yapılmasını istediklerini sözlerine ekledi. İstişare toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.