İYİ Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Kuşadası’nda İYİ Parti İlçe Binası açılışı öncesi Nazilli'ye gelerek İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret edip 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Koray Aydın Belediye ziyareti öncesi İYİ Parti İlçe Başkanlığına ziyaret ederek partililerle buluştu. Ziyarette Koray Aydın’ın Eşi Gönül Aydın, Nazilli Belediye Başkanı Av. Kürşat Engin Özcan’ın eşi Aslı Özcan, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve eşi Nazilli Belediyesi önünde ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı önünde çiçek verilerek karşılandı. Koray Aydın, Nazilli Belediye Başkanı olan Kürşat Engin Özcan’ı kutlayarak başkanlığın kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Özcan'ın belediye başkanlığı görevinde başarılı olacağından emin olduğunu vurgulayan Aydın, ülke geneli ve siyaseti ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

“TÜRK MİLLET GERÇEĞİN FARKINDA”

Terör örgütünün sözcülüğünü yapanların gölgesinin bile düştüğü yerde, İYİ Parti'nin işi olmadığını ifade eden Koray Aydın, “Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk Milleti gerçeklerin farkındadır. İYİ Parti 24 Haziran seçimlerine Millet İttifakı çatısı altında kendi adaylarıyla girmiş, kendi gücü ve kudretiyle parlamentoda temsil edilmeye hak kazanmış bir partidir. Bu gerçek apaçık ortada iken HDP Grup Başkanvekilinin partimize yönelik sözleri asılsızdır, mesnetsizdir ve açık bir iftira niteliği taşımaktadır. İYİ Parti 31 Mart yerel seçimlerine de Millet İttifakı ile birlikte yine kendi adaylarıyla girmiş. Türkiye genelinde aldığı yüzde 7,45 oy oranıyla AK Parti ve CHP’nin ardından 3. büyük parti olmuştur” dedi.

“HİÇBİR İŞE YARAMAYACAK”

İYİ Partiye yönelen teveccühü önlemek için bu kez de HDP Grup Başkanvekili üzerinden iftira attıklarını ifade eden Aydın, “Bebek katiliyle birlikte kaleme aldıkları bir mektubu sözde bir akademisyen aracılığıyla milletimize duyuranlar, kırmızı bültenle aranan 74 şehidimizin katili bir teröristi devletin televizyonu TRT’ye çıkaranlar, anlaşılan odur ki aynı tezgahı şimdi de HDP sözcüsü üzerinden sürdürme gayreti içindeler. Terörist başı Öcalan’ın mektubundan medet uman ve tabanlarındaki büyük travmayı atlatamayan iktidar ortaklarının, kendi tabanlarından İYİ Parti’ye yönelen teveccühü önlemek için bu kez de HDP Grup Başkanvekilinin iftiralarına sarılmaları, tıpkı mektup örneğinde olduğu gibi hiç bir işe yaramayacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk Milleti gerçeklerin farkındadır. İYİ Parti, Türkiye'nin vatanı, devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünden yanadır. O vatanın adı Türk vatanı, o devletin adı Türk devleti, o milletin adı da Türk milletidir.”

“İYİ PARTİ'NİN İŞİ OLMAZ”

"Bebek katilinin mektubuna sarılarak İmralı’daki caniye “manevi lider” pozisyonu biçip seçmen iradesini yönlendirmeye çalışanlar ile terör örgütünün içerisindeki iktidar mücadelesine dertlenip bu mücadelede taraf olanlarla yolumuz kesişmemiştir ve kesişmeyecektir. Biz İYİ Parti olarak daha yolun en başında tavrımızı ortaya koymuş bir siyasi partiyiz. Partimizin Genel Başkanı Meral Akşener, ‘İYİ Parti’nin, HDP ve benzerleriyle ilgili tavrı ve duruşu gayet nettir. Terör örgütünün sözcülüğünü yapanların gölgesinin bile düştüğü yerde, İYİ Parti'nin işi olmaz’ demiştir” dedi.

“HERŞEY DAHA İYİ OLACAK”

24 Haziran’da Millet İttifakı’nın bir parçası olarak kendi amblemi ve adaylarıyla seçime katılan İYİ Parti’nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayı da Meral Akşener olacağını kaydeden Aydın, “İYİ Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde de, yenilenen İstanbul seçimlerinde de duruşu gayet açık ve nettir. Dolayısıyla İYİ Parti’nin aldığı her oy, partimizin duruşuna ve İYİ bir Türkiye’ye inanmış vatandaşlarımıza aittir. Aziz Türk milleti, iktidar eliyle yürütülen kara propagandanın ve bu kara propagandaya aracılık, paydaşlık ve borazanlık edenlerin farkındadır. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi iftiraya, hangi kara propagandaya, hangi engellemeye başvururlarsa başvursunlar, Akşener’in vurguladığı gibi; Milletimiz müsterih olsun artık biz varız, İYİ Parti var. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her şey daya İYİ olacak” ifadelerini kullandı.

“HEDEFLERİMİZ HİZMET ZAFERLERİ KAZANMAK”

Seçimde kendilerine destek olan genel merkezden partililere kadar herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Seçimlerde ne kadar paydaş varsa hep bir araya geldik. Önceden planlasanız bu kadar büyük bir oluşumu kimse tahmin edemezdi. Resmen birbirini tamamlayan, dişlilerden hiçbir uyum hatası olmayan, sahada sürekli çalışan, bunun neticesinde de tarihi bir başarı hikayesi oluşmuştur. Şimdi siyasi zaferi kazandık, şimdi hedeflerimiz hizmet zaferleri kazanmak. Halkımız bu imkanları bizlere tanıdı. Millet ittifakı olarak her daim güzel işler üretmeye baş koyduk” ifadelerine yer verdi.