Aydın'ın İncirliova ilçesinde CHP Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ayşe Dedeli, Mart ayında görevinden istifa etmişti. Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetimi, Dedeli'nin istifası ile boşalan göreve İncirliova İlçe Kadın Kolları eski Yönetim Kurulu Üyesi Gülşah Çağlar'ı atadı. Özdemir'den yetki belgesini alan Çağlar, yönetimi ile göreve başladı.
"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"
Görevlerini layıkıyla yapacaklarını belirten CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağlar, "Bir ulusun yükselmesi yolunda kadının önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olan cumhuriyet kadınları olarak partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize, görevimizi layıkıyla yapacağımıza inancım tamdır. Bu konuda bizlere inanan İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Özdemir başta olmak üzere tüm il ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.
YÖNETİM KURULU
Çağlar başkanlığındaki Yönetim Kurulu Sevgi Sarıçay, Sezgin Arpacıoğlu, Nuray Altuğ, Hafize Gül, Nuriye Sezer, Tülay Oğuz, Ayser Dağdibi, Melike Ataş, Gülşen Kuş ve Melda Katırcıoğlu'ndan oluştu.