Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayesinde düzenlenen Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda koordinatörlüğünü üstlendiği “En-Kolay” uygulamasının üçüncülükle ödüllendirilmesi üzerine ADÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i ziyaret ederek, elde ettikleri başarıyı paylaştı. Doç. Dr. Cemal İyem, Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda kazandıkları başarı ile Adnan Menderes Üniversitesi’ni temsil etmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. İyem, ulusal çapta düzenlenen bir organizasyondan ödülle dönmenin üniversitenin tanınırlığına katkı sunarken, ADÜ Teknokent’in imajına da olumlu katkı sağladığını ifade etti.
“ORGANİZASYONLARA KATILIMI ÖNEMSİYORUZ”
Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, başarılarından dolayı İyem’i tebrik ederek, ulusal ve uluslararası alanda gerçekleşen organizasyonlarda üniversiteyi en iyi şekilde temsil eden ADÜ ailesi bireylerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Bu tür organizasyonlara akademisyen ve öğrencilerin katılımını önemsediklerini belirten Rektör Aldemir, bilimsel çalışma ve projelerin bu şekilde güçleneceğini, bu güç ile de milletine fayda sağlayan gençler yetiştirme hedefinde olduklarını vurguladı.
Ödül kapsamında verilen Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin el emekleri ile yaptıkları “Uzay Yolu” isimli tabloyu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e takdim etti.