Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sevgi Yolu’nda resim sergisi açtı. Açık havada düzenlenen sergide öğrencilerin, öğretmenleri Gürcan Alpaslan ve Fatma Aybek’in gözetiminde yıl boyunca hazırladıkları kara kalem, pastel ve yağlı boya çalışmasından oluşan toplam 70 resim yer aldı.

KAYA DA GEZDİ

Karma resim sergisinde öğrencilerden İzzet İlhamoğlu kara kalemde, Erdem Mavuş da yağlı boyada canlı resim performanslarını ortaya koydu. Sergiye, vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Sergilenen resimleri dikkatle inceleyen vatandaşlar, resimler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da sergiyi gezdi. Resimleri beğenen Kaya, öğrencileri tebrik etti.

İLGİ MEMNUN ETTİ

Öğretmenlerden Gürcan Alpaslan, yaptığı açıklamada okul olarak her yıl açık havada sergi açarak resim sanatını hem öğrencilere, hem de vatandaşlara sevdirmeye çalıştıklarını söyledi. Öğrencilerin bir yıllık çalışmasını sergilediklerini belirten Alpaslan, sergiye vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.