CHP Didim İlçe Örgütünce dayanışma yemeği düzenlendi. Garden Of Sun Otel’de düzenlenen yemeğe, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl başkan yardımcıları Okan Kılıç ve Serkan Doğan, CHP’li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, CHP’li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve ilçe yöneticileri, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri, çevre ilçelerinden örgüt yöneticileri, CHP Didim Belediye Başkan aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

"TEK ADAM VE FAŞİZMLE KAVGAMIZ OLMALI"

Yemekte ilk konuşan CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, parti disiplini ve kültüründen taviz vermeden, el ele, takım uyumu içerisinde seçim çalışmalarının yapılacağına inandığını belirtti. Seçim sürecinin ülkeye ve partiye hayırlı olmasını dileyen Koçak, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Koçak, parti içerisinde küskünlük ve kavganın olmaması gerektiğini belirterek, “Küsen ve kavga edenler partili olmadığını ortaya koyar. Bize gelecek için, çocukları için mücadele edecek dava adamları lazım. Yerelden genele iktidar için çalışmalıyız. Bizim kendimizle değil, tek adam ve faşizmle kavgamız olmalı” dedi.

"OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ"

CHP İl Başkan Yardımcısı Okan Kılıç ise, İl Başkanı Ali Çankır'ın aile fertlerinden birinin rahatsızlığı sebebiyle katılım sağlayamadığını kaydetti. Kılıç, “26 Ekim’de aday adaylığı süreci sona erecek. Bazı ilçelerde adaylarımız belirlendi. Birçok yerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylıkları açıklandı. Hepsine başarılar, parti içerisindeki mücadelemizi dışarıda değerlendirmeyelim. Aday belirlemeden sonra Didim’de ve birçok yerde omuz omuza mücadele edeceğiz. Dışarıda çok dedikodu var ve bunlarla uğraşmayalım. Bizim mücadelemiz AKP zihniyetiyle olmalıdır” diye konuştu. 
  Yemekte daha sonra CHP eski Muğla Milletvekili ve Sanatçı Tolga Çandar seslendirdiği türkülerle yemeğe katılan partililere hoş dakikalar yaşattı.