TFF 3. Lig 1. grup takımlarından Nazilli Belediyespor 3. hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Aydınspor 1923’le oynadı. Nazilli Yıldırım Demirören Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker ve yönetim kurulu üyeleri ile Aydınspor 1923 Başkanı Hüsamettin Artan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Nazilli Ağır Ceza Hakimi Selahattin Afşin, balkondan izledi. Maçın başında Kaymakam İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydınspor 1923 Başkanı Hüsamettin Artan’a çiçek takdim etti.

İLK YARI BERABERE BİTTİ 

Karşılaşmayı Aydın hakemlerinden Akif Morca, Ersin İssever, Mehmet Kuru, Çağlayan Deveci yönetti. Nazilli Belediyespor sahaya Hasan, Sait Can, Tamer , Sergen, Efecan, Zafer, Onur, İlyas, Hasan , Recep Berk, Berkant ilk 11’yle çıktı. Aydınspor 1923 takımı  ise Emrullah, Hasan Erdi,  Okan, Erol, Cantürk, Ömer, Okan, Hakkı, Berkay, Onur ve Nazım ile çıktı. Maçın 14. dakikasında ev sahibi Nazilli Belediyespor'dan Berkant, ceza sahasına atılan topu şık bir vuruşla ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Konuk ekibin bu gole cevabı 5 dakika sonra geldi. Berkay’ın sağdan kullandığı serbest vuruşta kale çizginin üstünde topa son dokunan Hakkı Tosun skora denge getirdi: 1-1. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Nazilli ekibi Görkem’in golüyle yeniden öne geçti.

KAVGA BÜYÜDÜ, MAÇ YARIM KALDI

Hazırlık karşılaşmasının 60. dakikasında ise Aydınspor 1923 oyuncusu   Umutcan ve Nazilli oyuncusu Mazlum arasındaki ikili mücadele sonrasında başlayan gerginlik bir anda kavgaya dönüştü. Diğer futbolcuların da dahil olmasıyla büyüyen kavgayı ayırmak için iki takımın teknik direktörleri de sahaya girse de oyuncuların öfkesi bir türlü dinmeyince güvenlik güçleri sahaya girerek kavgayı ayırdı. Yaklaşık beş dakika süren kavganın ardından Nazillili oyuncular sahayı terk ederken, Aydınspor 1923 Başkanı Hüsamettin Artan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, birlik beraberlik mesajları verdi. Artan “Biz kardeşiz. Bunu hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber Videosu