Daha önce Nazilli, Efeler ve Çine ilçelerinde yapılan, Aydın'ın 17 ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Değerlendirme Toplantısı, Söke’de Vali Yavuz Selim Köşger'in Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi (TAYEM) salonundaki toplantıya Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra, Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, çeşitli dairelerin il ve ilçe müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

SÖKE'NİN SORUNLARI İLETİLDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Köşger, “İlimizin ilçelerindeki sorun ve talepleri dinlemek üzere düzenlediğimiz toplantılarımıza devam ediyoruz. Bu toplantılarda biz susuyoruz, başta muhtarlarımız olmak üzere katılımcılar konuşuyor. Sorun ve taleplere çözüm buluyoruz. Bugün de bu toplantılardan birini Söke ilçemizde yapıyoruz” dedi.
  Açılış konuşmasının ardından başta muhtarlar olmak üzere katılımcılar, Vali Köşger ve beraberindeki daire müdürlerine sorunlarını iletti.