Kural açıklamasında, “Nazilli için Milet ittifakının başkanları olarak daha güçlü başarılar elde etmek tek yumruk olup Nazilli’nin kalkınması için el ele kol kola vererek çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, bir internet haber sitesinde çıkan CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim’le ‘Aralarına kara kedi girdi’ haberiyle ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Durmuş Kural, genel başkanlar nezdinde 24 Haziran 2018 Genel Seçimleriyle başlayan Millet İttifakı birlik beraberliği 31 Mart Yerel Seçimlerinde devam edip en son 23 Haziran İstanbul seçimlerinde başarılı bir ittifak olduğunu gösterdiğini ifade etti.

“YALAN YANLIŞ HABER”

Durmuş Kural basın açıklamasının devamında, “31 Mart Yerel Seçimlerinde Nazilli’de Cumhuriyet Halk Partisi ile kurduğumuz ittifakın meyvesi belediye başkanlığı ile taçlandırılmış olup bundan sonraki dönemlerde de birlik ve beraberliğimiz çok daha güçlü devam edecektir. Bir kısım internet haber siteleri bu başarımıza gölge düşürmek amacıyla yalan yanlış haber yaparak almış olduğumuz başarımızı gölgelemek istedikleri aşikardır” dedi.

“KOL KOLA VEREREK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını dile getiren Kural, “Sorun olmadığı gibi Nazilli’de almış olduğumuz başarı iki partinin de ilçe başkanlıkları ve yöneticilerinin göstermiş olduğu özveri, birlik, beraberlik ve çalışma uyumunun kanıtıdır. Bundan sonraki süreçte de Nazilli için Milet ittifakının başkanları olarak daha güçlü başarılar elde etmek tek yumruk olup Nazilli’nin kalkınması için el ele kol kola vererek çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..